Kurser

Sofielund GK är en auktoriserad anläggning för att hålla utbildning till grönt kort. Priset är endast 895 kr.

2017 utbildade vi över 450 nya golfare. Skynda att boka sveriges populäraste golfkurs och förläng din första golfsäsong.

Kursutbud 2018

Anmälan till nybörjarkurs (grönt kort)

Välj kurs

Personnummer

För och efternamn

Adress

Postnummer

Ort

Telefon/Mobil

E-post

Det har visat sig att en del bekräftningsmejl som skickats betraktas som skräppost av vissa e-postprogram. Dubbelkolla därför din skräppost och godkänn oss som en känd/säker källa.
 

Våra Instruktörer

Claes Eklund
Jag heter Claes Eklund och är en sann golfentusiast, min passion är att få just dig att bli en lite bättre, tryggare och stabilare golfspelare.
Jag brinner för att skapa en skön och avkopplande stämning runtomkring golfen såväl på golfbanan som i klubbhuset. Jag kommer att vara med och arrangera olika aktiviteter runt omkring golfen såsom till exempel: Dam och Herrträningar, Nybörjarkurser, Närspelskurser, ”Akutlektioner”, Slå längre kurser samt Roliga tävlingar osv. Mer information och uppdatering kommer att finnas tillgängligt på hemsidan.

- Första gången jag tog i en golfklubba var jag 11 år sen var jag fast.

- Spelade några europatour tävlingar mellan 1979-1983.

- Efter att ha gått ut PGA utbildningen 1981 så började jag mitt första Pro jobb på Falsterbo GK med Peter Chamberlain.

- Mitt senaste Pro jobb var på Åda GCC 2002-2012.

- Sedan 2013 har jag under vintrarna varit Pro för Golf Plaisir.

- Jag har tre underbara barn och är numera en stolt morfar.

Claes Eklund, PGA Professional
claes007@live.se
Tel. 0707-75 78 09

Thomas Lind
Jag har arbetat som golfinstruktör sedan 2011. Mestadels i Portugal och Spanien. Hjälpa andra att utvecklas är bland det absolut roligaste som finns tycker jag. Att nu komma hem och jobba på fina Sofielund känns därför oerhört inspirerande och kul. Lugn, pedagogisk, engagerad och gott tålamod är några av mina kännetecken som instruktör. Min golffilosofi är att inte krångla till det, att spela enkelt och få bort onödiga felkällor. För det behövs bra grunder att basera golfspelet på. Det gäller att använda korrekt strategi, utnyttja verktygen på rätt sätt samt spela med mycket kärlek och glädje.

Golf är ju ett fantastiskt spel, så se till att njuta av utmaningen att slå över det där vattenhindret! Gör bunkerspelet till en bästa vän! Spela klokt men ha samtidigt väldigt roligt!

Thomas Lind
thomas.lind@tlcgolfit.se
tel. 076-167 20 32


"Med bättre teknik, lär vi oss radera vår ilska, sluta med negativa reaktioner och spela med ett leende på läpparna, oavsett sällskap"


Ta gärna en lektion Välkommen

/ Claes, PGA Professional