Börja spela golf

Välkommen till härliga Sofielund GK på Grönt Kort kurs.

Vill du börja golfa är Sofielund perfekt för dig vi har en anläggning med superfin driving range samt en 9 håls kortbana perfekt för nybörjare. Vår 18-hålsbana är jättefin och en lagom utmaning när du känner dig redo.

*I kursen ingår 8 timmar teori och praktik, lån av klubbor samt fria bollar på rangen under kursen.
Du erhåller även två gratis biljetter till Lilla banan. Anmäl dig här


Digital teorikurs

När ditt golfid är skapat (antingen av oss eller dig själv) får du ett mail från Golfförbundet med en länk till din mail. Du skall genomföra teorikursen för att få ditt Gröna kort det tar ca 2 timmar.


Spelprov

Efter kursen och den digitala teorikursen skall du göra ett spelprov, du måste ha med dig en markör som har Grönt kort och golfid, du registrerar själv din runda i Min golf. Vi anordnar spelprov i grupp med vår Pro. När detta är klart registrerar vi ert Gröna kort.


Medlemskap

För att få tillgång hcp registrering, boka starttider och anmäla till tävlingar samt få tidningen golfa behöver du ett medlemskap. Men hos oss kan alla spela utan medlemskap. Vi erbjuder medlemskap till reducerat pris för den som går kursen om du löser medlemskap direkt i klubbhuset efter kursen erhåller du en Greenfeebiljett till 18-hålsbanan som gäller vardagar värde 200 vill du spela helg lägger du till 100 :-. Perfekt att använda till ditt spelprov.