Kurser

Sofielund GK är en auktoriserad anläggning för att hålla utbildning till grönt kort. Priset är endast 895 kr.
pro_Vincent
Vincent Gallus

Vincent är helt PGA-certifierad. Jag har arbetat som tränare i 20 år.
Jag startade min karriär på Golf Club "De Lausanne" i Schweiz som golfpraktikant och fick senare titeln som Golf Pro i över 10 år. Med minn golferfarenhet som professionell spelare i Challenge Tour och Scandinavian Tour, blev jag ansvarig för Junior- och Elite-teamet som tränare och Junior Captain.

Med min expertis i coaching flyttade jag och min familj till Singapore i 7 år, där jag arbetade som Head pro på Tanah Merah Country Club och tränare för Girls National Team. Under åren blev jag ansvarig för juniorträning för Canadian International School of Singapore.

Vincent är gift sedan 1993 med Christine som kommer från Stockholm. För några år sedan bestämde vi oss för att släppa bagaget i Sverige för ett nytt äventyr.

Vincent arbetade två säsonger på Bromma Golf. Han ser fram emot att starta den här nya säsongen (och förhoppningsvis mer framöver) på Sofielund GK.

Vincent kommer att arbeta heltid på klubben, och du kan hitta all ytterligare information om de golfaktiviteter som föreslås på vår web plats.

vincent.gallus@gmail.com
tel: 0700 510 142
Facebook: Vincent Gallus