Företagsgolf

Vi erbjuder Dig och Ditt företag en unik möjlighet, att hålla konferens/företagsgolf till ett förmånligt pris i en härlig rustik miljö. Prova golf på ett lätt och enkelt sätt där alla kan vara med även de som inte har grönt kort.
Inte bara golf

I vårt charmiga hus från 1800-talet har vi gjort i ordning konferensrum för mindre sammankomster. Önskar ni förtäring kan vi även ordna detta. Beträffande golfen erbjuder vi klubbor till alla som vill samt en grupplektion på vår fina range innan ni ger er ut på banan.


Teambuilding, möhippa och svensexa

Sofielund GK:s anläggning passar utmärkt att ta ut medarbetarna/kompisarna till för en stunds avkoppling och samvaro.


Segwaygolf

Tillsammans med Aktivitetsteamet kan vi erbjuda en aktivitet som fungerar för både små och stora grupper. Precis som vid vanlig golf gåller det att ha minst slag till hålet men att ta sig fram och slå från en Segway gör det till en extra kul utmaning.

Inga förkunskaper vare sig inom golfen eller segway behövs, våra instruktörer lär er det ni behöver veta och leder sedan aktiviteten där ni får tävla mot era kompias eller arbetskollegor.

Pris: 5500:- + 695:- /person
Minimipris: 9500:-
Deltagare: 3-30 personer
Tidsåtgång: 2-3 tim

Golfpaket

  • Baguette samt dryck vid ankomst
  • Sammankomst i konferensrum
  • Lån av klubbor
  • Fria bollar på rangen
  • Golfrunda på banan
  • Enklare middag innehållande huvudrätt samt kaffe, kaka och dryck

Reklamplats vid vår populära drivningrange

I paketet ingår 2 spelrätter, 20 greenfeebiljetter samt reklamplats med länk på vår hemsida och logotyp i klubbtidningen. Prisexempel 30.000:- exkl ev reklamplats samt tillverkning av reklamskylt.

Reklamplats mindre skylt vid drivingrange 1spelrätt 20 greenfeebiljetter samt reklamplats med länk på vår hemsida och logotyp i klubbtidnngen. Prisexempel. 20.000:- exkl. moms eventuell reklamskatt tillverkning av skylt


Golfpaket, sponsring och reklam

Sofielund Gk besöks av många tusen besökare varje säsong, ditt företag syns i em miljö med positiva kopplingar är du intresserad av att ett sponsorpaket kan vi erbjuda följande.

HÅLSPONSRING
Du blir värd för ett av hålen,a. ditt firmamärke placeras väl synligt på teeskylten vid det aktuella hålet. I paketet kan även följande ingå.

A: 2 spelrätter i Sofielund Golfklubb
B: 1 spelrätt samt 15 greenfeebiljetter
Pris endast 10.000:- exkl. moms eventuell reklamskatt samt tillverkning av reklamskylt.

C: 16 greenfeebiljetter
Pris 5000:- exkl moms eventuell reklamskatt samt tillverkning av reklamskylt.