Våra banor

18 håls Pay & Play parkbana i omväxlande natur med varierad svårighetsgrad på hålen. Vi har även en 9-håls pitch & putt bana som är perfekt för nybörjaren och för närspelsövning.
Hos oss behöver du inte boka starttid då vi tillämpar bollränna veckans alla dagar.

18-Hålsbanan

På Sofielund har vi 18-hål par 67. Banan är en parkbana i vacker mälarnatur, vi har 4 dammar där man bla på hål 9 har vattenspegel från tee till green.

Du bjuds på omväxlande natur med varierad svårighetsgrad på hålen, de sista åren har vi fått mycket beröm för våra fina greener och banan i sin helhet, det kan vi tacka vår duktiga banpersonal för.

Banrekord 62 slag, Magnus Gabrielsson, KM 2015

Dagsgreenfee gäller på stora och lilla banan
9-Hål Pitch & Put

Pitch and Putt banan öppnade i augusti 2004.Hålen är mellan 50-65 m långa. Vi har lagt ner bevattning samt uppbyggda greener. Har du ont om tid gå ett varv på lilla banan och träna ditt närspel.


Rangen

Sofielund har en stor fin range. Rangen är alltid öppen förutom torsdagar fram till kl 09.00 då vi klipper rangen. Polletter eller kort köper du i klubbhuset.


När är det ledigt på banan

Vid regn eller risk för regn har vi inga köer alls. Lördag EM är det vanligtvis väldigt lugnt, vardagar har vi för det mesta köfritt med reservation för vissa em dagar. Vi stänger i princip aldrig av banan för företagsgolf och de fyra årliga tävlingarna som klubben ordnar brukar inte skapa några problem då banan oftast är öppen kl 11.00 för spel igen.

Så i det stora hela är det lätt att komma ut hos oss. Som alternativ finns även vår korthålsbana som är en pitch & putt bana. Perfekt för nybörjaren eller närspelsövning.

Banan

Titta hur långt proffsen slår på hål 8.

Jämför din drive med proffsens

» Banguide mobilversion (Öppnas i nytt fönster/flik)