Tävlingar

Klubben ordnar varje år ett antal återkommande tävlingar under lättsamma förhållanden.

Vi tävlar för att det är kul! Prestation, ära och berömmelse kommer alltid före ett stort prisbord hos oss.

Tävlingskalender och resultat

Resultat från tävlingar fram till 2014 hittar du i vårt arkiv. Resultat efter 2015 och framåt finns i GiT.

Tävlingskalendern hämtas från GiT (Golfens IT System), om kalendern inte laddas prova igen om en stund.

Tävlingsprogram för 2017 hittar du här (öppnas som en PDF)

Löpande tävlingar

Sofielunds veteraner

Alla herrar +55 och damer +50 är välkomna att deltaga i våra små tävlingar, varannan tisdag på klubben. Med start den 2 maj 2017. Sofielundveteranerna har en egen hemsida som sköts av Björn Engberg, där finns all tävlingsinformation du behöver samt resultatlistor.
Veteranernas hemsida
244x244_scr

Onsdagsgolfen

Onsdagsgolfen är en löpande veckotävling som spelas med valfri partner och speltid på onsdagar. Tävlingen är öppen för medlemmar och gäster i sällskap med medlem.

Tävlande betalar en startavgift på 50:- och får en stämpel i scorekortet som bevisar att du är med och tävlar. Om klubbhuset inte har öppet lägger du 50 kr (plus ev. greenfee) i ett kuvert, skriv ditt namn samt ONSDAGSGOLF och lägg i brevinkastet.
Efter rundan lämnar du in ditt scorekort i receptionen eller i greenfeeinkastet om receptionen har stängt. Så fort resultatet är sammanställt läggs det ut på hemsidan samt sätts upp på klubbens anslagstavla.
Finns du med bland vinnarna hämtar du ut ditt pris i receptionen. Priset består av presentkort som kan användas i cafet, shopen, range eller som greenfee dock ej till startavgifter för tävlingar. Alla spelar i samma klass oavsett handicap eller kön. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att i efterhand ändra reglerna beroende på antalet tävlande.

Tävlingsform: Poängbogey
Antal hål: 9 hål (hål 1-9)
Min ålder 18 år
Startavgift: 50:- (OBS endast kontanter)
Vid 12 eller färre deltagare gäller endast 2 pristagare.

Totalresultat

"Med bättre teknik, lär vi oss radera vår ilska, sluta med negativa reaktioner och spela med ett leende på läpparna, oavsett sällskap"

Ta gärna en lektion Välkommen

/ Claes, PGA Professional