Om oss

Sofielund GK drivs av företaget Golfalternativet AB. Bolaget började anlägga en niohåls golfbana under våren 1999. Efter några framgångsrika år utökades banan till en 18-hålsbana. Idag har vi 27 hål varav 9 av hålen är en Pitch & Putt bana. Perfekt för dig som vill öva på ditt närspel.

Historia

Annika och Petter är grundarna till Sofielund Golfklubbs golfbana i Upplands-Bro, 1997 var året då planerna för en ny golfbana startade. Grundtanken var att ha en renodlad Pay and Play bana där alla kan spela golf på ett billigt, trevligt och enkelt sätt där man inte prutar på säkerhet och utbildning. Som alla vet bildade även vi en klubb och gick med i Svenska Golfförbundet, trots detta vill vi fortfarande hålla fast vid vårt ursprungliga koncept med golf för alla på ett trevligt och enkelt sätt.

Klubbhuset

Kansli & reception