Bli medlem

Sofielund GK erbjuder 3 olika medlemskap: Fullvärdigt medlemskap, familjemedlemskap och greenfeemedlemskap.

Fullvärdigt medlemskap 1900 kr (junior 900 kr)

Som fullvärdig medlem får spela så mycket du vill på både stora och lilla banan. I dagsläget har vi platser kvar för fullvärdigt medlemskap. Du blir även ansluten till Svenska Golfförbundet med alla rättigheter som det innebär, t ex får du spela på andra banor samt erhålla tidningen Svensk Golf.

Fullvärdiga medlemmar erbjuds gratis spel på Vallentuna GK 16 tider/vecka tidsbokning, gäller vardagar och helger 100 kr rabatt.

Greenfee medlemskap 495 kr

Greenfeemedlemskap innebär att du spelar fritt på vår korthålsbanan 9 hål samt får reducerad greenfee på 18-hålsbanan med 30:- på helg och 50:- på vardag. Du blir även ansluten till Svenska Golfförbundet med alla rättigheter som det innebär, t ex får du spela på andra banor samt erhålla tidningen Svensk Golf.

Familjemedlemskap

Innebär att hela familjen spelar fritt på båda banorna. Ni blir även anslutna till Svenska Golfförbundet med alla rättigheter som det innebär, t.ex. får ni spela på andra banor samt erhåller tidningen Svensk Golf.

2 vuxna 1-2 barn upp till 15 år 7400:-
1 vuxen 1-2 barn upp till 15 år 4000:-
2 vuxna 1-2 barn 16-21 år 7000:- + 700:- / barn
1 vuxen 1-2 barn 16-21 år 3500 :- + 1000:- / barn

Info till medlemmar

Årets bagbricksetikett samt ev Rangekort/Greenfeebiljett hämtas i klubbhuset när vi öppnat. Nya medlemmar får brev hem med golf-id.

Delbetala medlemsavgiften på 6 eller 12 månader med Moregolf Mastercard

Till Master Cards hemsida

Ansök om medlemskap

Personnummer (obligatoriskt)

För och efternamn (obligatoriskt)

Adress (obligatorisk)

Postnummer (obligatoriskt)

Ort (obligatoriskt)

Telefon/Mobil (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Handikapp (lämna tomt om du saknar handikapp)

Nybörjare

Det har visat sig att en del bekräftningsmejl som skickats hamnar som skräppost. Dubbelkolla därför din skräppost och godkänn oss som en känd/säker källa.

"Det är jag som är Emma, hos oss kan du känna dig som hemma"

/ Emma, Kansli och klubbens högra hand